Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor iç çamaşır görmek

Rüyada mor iç çamaşır görmek

Rüyada mor iç çamaşır görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Rüyada mor iç çamaşır gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir.

Rüyada mor renk iç çamaşırı görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor iç çamaşır görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işarettir.

Rüyada mor çamaşır görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, geçim derdinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeği iç çamaşırlı görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil iç çamaşırı görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına alamet eder.

Rüyada iç çamaşırı satmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşırını görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet eder.

Rüyada yeni iç çamaşır görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments