Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çamaşır görmek

Rüyada mor çamaşır görmek

Rüyada mor çamaşır görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalettir.

Rüyada mor çamaşır gördüyseniz:

  • Doğru kelimeleri kullanarak çevrenizdeki kişilerle uyum içinde ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada mor iç çamaşır görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına yorulur.

Rüyada mor çamaşır görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk iç çamaşırı görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mor bikini görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada mor eşyalar görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor turp görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renk ev görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolda morluk görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments