Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor oje görmek

Rüyada mor oje görmek

Rüyada mor oje görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada mor oje gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Rüyada mor renk oje görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Rüyada mor renk oje sürmek başarılı ve kazançlı olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalettir.

Rüyada mor oje görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oje sürdürmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işarettir.

Rüyada tırnak ojelemek tamamlanmadan kalacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada renk renk oje görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, sürekli yerinde sayacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada elleri ojeli görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments