Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oje sürdürmek

Rüyada oje sürdürmek

Rüyada oje sürdürmek iş hayatında zarar edileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, mali gücünü yitireceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada oje sürdürmek gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Rüyada bir erkeğin oje sürdüğünü görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, yapılan işte ustalaşılacağına inanılır.

Rüyada birinin oje sürdüğünü görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, dünya malı elde edeceğine, şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının oje sürdüğünü görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada kırmızı oje sürdürmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada ayağına oje sürdüğünü görmek yanlış adımlar atacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, güzellik ve hayır geleceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada oje sürdüğünü görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz oje sürdüğünü görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, kısmetinin de açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments