Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kravat görmek

Rüyada mor kravat görmek

Rüyada mor kravat görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada mor kravat gördüyseniz:

  • Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

Rüyada mor kravat takmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada mor kravat görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kravat hediye etmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işarettir.

Rüyada kravat görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kravat takmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi kravat görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kravat görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada ipek kravat görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments