Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kravat takmak

Rüyada yeşil kravat takmak

Rüyada yeşil kravat takmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ağız tadının kaçacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kravat takmak gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Rüyada yeşil kravat takmak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, rahat yüzü göreceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift kravat takmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert kravat takmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kravat takmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine işaret eder.

Rüyada başkasına kravat takmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına inanılır.

Rüyada birine kravat takmak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada mavi kravat takmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor kravat takmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments