Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kravat takmak

Rüyada mavi kravat takmak

Rüyada mavi kravat takmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına inanılır.

Rüyada mavi kravat takmak gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Rüyada mavi kravat takmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına kravat takmak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kravat takmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kravat takmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kravat takmak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift kravat takmak ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor kravat takmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kravat takmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments