Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kravat takmak

Rüyada kırmızı kravat takmak

Rüyada kırmızı kravat takmak yeni malların alınacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kravat takmak gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Rüyada kırmızı kravat takmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada çift kravat takmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada mor kravat takmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına kravat takmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına alamet eder.

Rüyada lacivert kravat takmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kravat takmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kravat takmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kravat takmak sıkıntıların biteceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments