Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil iç çamaşırı görmek

Rüyada yeşil iç çamaşırı görmek

Rüyada yeşil iç çamaşırı görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, borç batağına düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil iç çamaşırı görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşırını ters giymek kar sağlayacağı işlere gireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet eder.

Rüyada iç çamaşırı külot görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz iç çamaşırı görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada erkeği iç çamaşırıyla görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırsız görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada iç çamaşırı kaybetmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, prestij kazanılacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırının kirlendiğini görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments