Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor takım elbise görmek

Rüyada mor takım elbise görmek

Rüyada mor takım elbise görmek kurtuluşa ereceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, ticaretin açılacağına, farklı şeyler deneyeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, dualarına karşılık alacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor takım elbise gördüyseniz:

  • Bazı kimseler hakkınızda dedikodu yapabilir.

Rüyada mor takım elbise görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada mor koltuk takımı görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden takım elbise almak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine yorulur.

Rüyada kadının takım elbise giymek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı takım elbiseyle görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, markasını duyuracağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı takım elbise giymek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada oğlunun takım elbise giydiğini görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü insanı takım elbiseli görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments