Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asmadan çardak görmek

Rüyada asmadan çardak görmek

Rüyada asmadan çardak görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, rahat bir döneme girileceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada asmadan çardak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada asmadan çardak görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma çardağı görmek yeni bir işe gireceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına tabir olunur.

Rüyada tahta çardak görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çardakta oturmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çardak yapmak yaşadığı yokluğun biteceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, ağzının tadının bozulacağına inanılır.

Rüyada asmadan düşmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet eder.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek tüm özlemini gidereceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asmadan yaprak toplamak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments