Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlet görmek

Rüyada atlet görmek

Rüyada atlet görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine işaret eder.

Rüyada atlet gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada don atlet kalmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, ömrünün de uzun olacağına, kendini yiyip bitireceğine inanılır.

Rüyada ölüyü atletle görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek atleti görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün atlet görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi atlet görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini atletli görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada atletle dolaşmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments