Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asmadan üzüm toplamak

Rüyada asmadan üzüm toplamak

Rüyada asmadan üzüm toplamak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kurulu düzeni olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asmadan üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Rüyada asmada üzüm toplamak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada asma üzüm toplamak geleceğinin parlak olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada asmadan üzüm toplamak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada üzümlü asma görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada asma üzüm yemek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada asmada yeşil üzüm görmek malının ve parasının çoğalacağına, süzüleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada asma üzüm şırası görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments