Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma üzüm şırası görmek

Rüyada asma üzüm şırası görmek

Rüyada asma üzüm şırası görmek temize çıkacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada asma üzüm şırası gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Rüyada asma üzüm şırası görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına işarettir.

Rüyada üzüm şırası içmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm şırası görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Rüyada şıra içmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalettir.

Rüyada yeşil üzüm asması görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm asmaları görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet eder.

Rüyada üzüm ve asma görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işaret eder.

Rüyada asmadan siyah üzüm yemek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments