Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma üzüm yemek

Rüyada asma üzüm yemek

Rüyada asma üzüm yemek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, aile hayatlarını bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma üzüm yemek gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Rüyada asmadan siyah üzüm yemek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Rüyada asmada üzüm yemek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada asmadan üzüm yemek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, başarısızlıklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada asma üzüm yemek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma üzümü yemek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, ümitlerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada asmadan üzüm koparmak yemek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada asmada beyaz üzüm görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada asma üzüm görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments