Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mont giydiğini görmek

Rüyada mont giydiğini görmek

Rüyada mont giydiğini görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, bolluk içine olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Rüyada mont giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil mont giymek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi mont giydiğini görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst üste mont giymek başarılı ve kazançlı olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada uzun mont giymek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulur.

Rüyada kırmızı deri mont giymek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, günden güne kazancının artacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada deri siyah mont giymek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada kaşe mont giymek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına işaret eder.

Rüyada lacivert mont giymek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments