Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert mont giymek

Rüyada lacivert mont giymek

Rüyada lacivert mont giymek daha büyük adımlar atılacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, çok uğraş vereceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, statü atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert mont giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Rüyada lacivert mont giymek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, duygularının karşılıklı olacağına işarettir.

Rüyada lacivert mont görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Rüyada lacivert gömlek giymek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, zenginliğini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert corap giymek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert pardesü giymek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ele geçen parada artış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert gelinlik giymek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert ceket giymek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada lacivert kaban giymek geçim sıkıntısının biteceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments