Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste mont giymek

Rüyada üst üste mont giymek

Rüyada üst üste mont giymek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, her gün daha fazla dolacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, muradına eremeyeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada üst üste mont giymek gördüyseniz:

  • Belli bir özel ilişkinize çeki düzen vermenizi sağlayacak içsel kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada üst üste mont giymek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kötü yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki pantolon üst üste giymek maddi açıdan ferahlamaya, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste ceket giymek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada üst üste pantolon giymek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulur.

Rüyada üst üste kaban giymek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada üst üste gömlek giymek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına alamet eder.

Rüyada iki ayakkabı üst üste giymek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki çorap üst üste giymek büyük bir kazanca sahip olacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments