Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun mont giymek

Rüyada uzun mont giymek

Rüyada uzun mont giymek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun mont giymek gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Rüyada uzun mont giymek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi mont giymek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazın mont giymek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada kalın mont giymek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eski montunu giymek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, istediği gibi hareket edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz mont giydiğini görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı deri mont giymek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe mont giymek makbul olan şeylere, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments