Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada moda evi görmek

Rüyada moda evi görmek

Rüyada moda evi görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada moda evi gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada moda evi görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada ünlü modacı görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada modacı görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret eder.

Rüyada evde eşyalar görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, haneye dertlerin gireceğine  rivayet eder.

Rüyada köyde ev görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada evde mezar taşı görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş bir eve taşınmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments