Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada modacı görmek

Rüyada modacı görmek

Rüyada modacı görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, maddi gücünün azalacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulur.

Rüyada modacı gördüyseniz:

  • Sizi durduracak tek şey, kendinize güvenemememizdir.

Rüyada moda evi görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalettir.

Rüyada ünlü modacı görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, beddua ve ah alacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine inanılır.

Rüyada modacı görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments