Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde eşyalar görmek

Rüyada evde eşyalar görmek

Rüyada evde eşyalar görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, gereken sabrı göstereceğine rivayet eder.

Rüyada evde eşyalar gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada evden eşya taşımak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalet eder.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada eski eşyalı ev görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada evden eşya toplamak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine yorulur.

Rüyada ev eşyasını yenilemek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına inanılır.

Rüyada ev eşyası almak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet eder.

Rüyada eşyalı ev kiralamak rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, önemli kararlar alınacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet eder.

Rüyada büyük eşyalı ev görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments