Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mobilya eşya görmek

Rüyada mobilya eşya görmek

Rüyada mobilya eşya görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mobilya eşya gördüyseniz:

  • Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada mobilya eşya görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mobilya satın almak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hayatını yoluna koymaya tabir olunur.

Rüyada eve mobilya almak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık mobilya görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada yatak odası mobilyası görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mobilyalı ev görmek endişelerin sona ereceğine, hayırlı ve güzel olacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada mobilya atölyesi görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işaret eder.

Rüyada tozlu mobilya görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments