Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çardak yapmak

Rüyada çardak yapmak

Rüyada çardak yapmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, borcunu ödeyeceğine, büyük bir gelir toplayacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çardak yapmak gördüyseniz:

  • Borca girmemeye veya harcamalarınızı kontrol etmeye gayret etmenizde fayda var.

Rüyada çardak yapmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta çardak görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada asmadan çardak görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada çardakta oturmak yanlış anlaşılacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine delalettir.

Rüyada asma çardağı görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolona kaka yapmak sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada camiye hayır yapmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başörtü yapmak darp edileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments