Rüyada mısırı görmek

Rüyada mısırı görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işaret eder.

Rüyada mısırı gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Rüyada mısır seçmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır öğütmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada cin mısırı görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlamamış mısır görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır un görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada mısır süpürgesi görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işarettir.

Rüyada mısır ekmeği yemek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada tane mısır yemek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top