Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır ekmeği vermek

Rüyada mısır ekmeği vermek

Rüyada mısır ekmeği vermek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır ekmeği vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Rüyada mısır ekmeği görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada mısır tohumu ekmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır ekmeği vermek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada toprağa mısır ekmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır ekmeği almak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada sıcak mısır ekmeği görmek ilim irfan öğreneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu mısır ekmeği yemek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments