Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır istemek

Rüyada mısır istemek

Rüyada mısır istemek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, temize çıkacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın yorulmaktadır.

Rüyada mısır istemek gördüyseniz:

  • Gereği kadar kazanmamak, çok fazla iş yükü, altından kalkılamayacak kadar çok iş yapma zorunluluğu ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada mısır istemek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bilgiyle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı mısır görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tane halinde mısır görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sütlü mısır görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine rivayet eder.

Rüyada mısır ve buğday görmek kalkınacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, elinize para geçeceğine inanılır.

Rüyada mısır firavunu görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada cin mısır görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada haşlanmış mısır almak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments