Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlü mısır görmek

Rüyada sütlü mısır görmek

Rüyada sütlü mısır görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütlü mısır gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Rüyada sütlü mısır yemek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sütlü mısır görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütlü mısır toplamak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına tabir olunur.

Rüyada sütlü kaymak yemek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına inanılır.

Rüyada sütlü çikolata görmek zarar edeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, çocuklar gibi şen olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütlü çorba içmek işten yana kısmetinin kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütlü kabak görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sütlü börek yapmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments