Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısırlı pilav görmek

Rüyada mısırlı pilav görmek

Rüyada mısırlı pilav görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, rahat yüzü göreceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısırlı pilav gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Rüyada mısırlı pilav görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kaynamış mısır yemek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır ekmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütlü mısır görmek şifa bulacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada patlamış mısır yemek husumetlerin başgöstereceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada mısır un görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, zararını tamamen kapatacağına, ticaretin açılacağına delalettir.

Rüyada pazardan mısır almak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına rivayet eder.

Rüyada patlatılmış mısır görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, elindeki imkanların artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments