Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır hamuru görmek

Rüyada mısır hamuru görmek

Rüyada mısır hamuru görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, keyifli sohbetler edeceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır hamuru gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı canlandırabilecek planlar size iyi gelebilir.

Rüyada mısır hamuru görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak yoksulluğa, düzenin bozulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada ağaçta mısır görmek çocuk sahibi olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada dalında mısır görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır unu yemek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan mısır aldığını görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada koçanlı mısır görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet eder.

Rüyada evde mısır görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kazancının azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments