Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır aldığını görmek

Rüyada mısır aldığını görmek

Rüyada mısır aldığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada mısır aldığını gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Rüyada mısır aldığını görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada pazardan mısır aldığını görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tane halinde mısır görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mısır somağı görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş mısır görmek hasta ise iyileşeceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, bundan güç ve cesaret alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet eder.

Rüyada taze mısır almak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments