Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze mısır almak

Rüyada taze mısır almak

Rüyada taze mısır almak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, işlerinin düşeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze mısır almak gördüyseniz:

  • Kafanızı rahatlattığınızda arka planda olan biteni daha net görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada taze mısır görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, kime danışacağını bilemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze mısır pişirmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada pişmiş taze mısır görmek hem yıpranacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze mısır almak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada taze mısır yemek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Rüyada taze mısır toplamak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı taze biber yemek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments