Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirlere ikramda bulunmak

Rüyada misafirlere ikramda bulunmak

Rüyada misafirlere ikramda bulunmak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına yorulur.

Rüyada misafirlere ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Rüyada misafire ikramda bulunmak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Rüyada misafirlere ikramda bulunmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yeni başlangıçlar yapacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ikramda bulunmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birine ikramda bulunmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerine ikramda bulunmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, iyileşme göstereceğine delalet eder.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işarettir.

Rüyada birine ikramda bulunmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments