Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ikramda bulunmak

Rüyada başkasına ikramda bulunmak

Rüyada başkasına ikramda bulunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çevrenizden takdir görmeye, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi içerikli ilişkilerinize zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada misafire ikramda bulunmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafirlere ikramda bulunmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada birine ikramda bulunmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalettir.

Rüyada birilerine ikramda bulunmak çocuk sahibi olunacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine ikramda bulunmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye ikramda bulunmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Rüyada ölü birine ikramda bulunmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments