Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine ikramda bulunmak

Rüyada birine ikramda bulunmak

Rüyada birine ikramda bulunmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına tabir olunur.

Rüyada birine ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yapacağınız konuşmalar hayatınızla ilgili olaylara farklı açılardan bakmanıza yardım edebilir.

Rüyada sevdiğine ikramda bulunmak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalettir.

Rüyada birilerine ikramda bulunmak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada ikramda bulunmak çok sevilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada ölü birine ikramda bulunmak atılan adımların başarıya çıkacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, yüksek bir makama geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak farklı kişilerle tanışacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine ikramda bulunmak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada birine ikramda bulunmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments