Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafiri gelmek

Rüyada misafiri gelmek

Rüyada misafiri gelmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, güzel bir evliliğe, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafiri gelmek gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada misafirin geldiğini görmek aksiliklerin yaşanacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada evine misafir geldiğini görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafir geldiğini görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada misafiri gelmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına yorulur.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek huzurunu yerine getireceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kalabalık misafir gelmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments