Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir geldiğini görmek

Rüyada misafir geldiğini görmek

Rüyada misafir geldiğini görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafir geldiğini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler harcamalarınızı düzenlemenize yardım edebilir.

Rüyada kalabalık misafir gelmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, daha bir sevileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evine misafir gelmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada misafirin geldiğini görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına inanılır.

Rüyada eve kalabalık misafir geldiğini görmek ruhunu güzelleştireceğine, kötüyse düzeleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağınık eve misafir geldiğini görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, hoşgörülü biri olunacağına işaret eder.

Rüyada misafirlerin geldiğini görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, güzel bir hayatı olacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments