Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirin geldiğini görmek

Rüyada misafirin geldiğini görmek

Rüyada misafirin geldiğini görmek aileyle iş yapmayacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafirin geldiğini gördüyseniz:

  • Gene yapmanız olan kısa yolculuklar da sizin için yararlı olacaklardır.

Rüyada kalabalık misafir gelmek dertlerinin dermanını bulacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalettir.

Rüyada dağınık eve misafir geldiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafiri gelmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine çok misafir geldiğini görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek hayatının iyileşeceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına delalet eder.

Rüyada misafir gelmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine misafir gelmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatının daha kolay olacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments