Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik yılan görmek

Rüyada minik yılan görmek

Rüyada minik yılan görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir süre zorluk çekeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada minik yılan gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler stresi azaltmanıza yardımcı olabilir.

Rüyada minik yılan görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada minik serçe görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada minik yumurta görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada minik taş görmek yardımcı olmayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada minik kaplumbağa görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada minik fare görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada minik kedi yavrusu görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, zaferlere doymayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına rivayet eder.

Rüyada minik maymun görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments