Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik kuzu görmek

Rüyada minik kuzu görmek

Rüyada minik kuzu görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, doktordan doktora koşturacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada minik kuzu gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Rüyada minik kuzu görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada minik yumurta görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada minik tavşan görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada minik beyaz fare görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Rüyada minik taş görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, yeni yerler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada minik kedi görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada minik balık görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada minik serçe görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments