Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minibüsle gitmek

Rüyada minibüsle gitmek

Rüyada minibüsle gitmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, zenginliğini kaybedeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada minibüsle gitmek gördüyseniz:

  • Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.

Rüyada minibüsle gitmek büyük üzüntüler yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada minibüsle bir yere gitmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada minibüste gitmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, fedakârlıklar yapacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada minibüsü kaçırmak elini haramdan uzak tutacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada minibüs almak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada minibüsten inmek sayılacağına ve sevileceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, güvenini sarsacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık minibüse binmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine inanılır.

Rüyada minibüs kazası görmek kötü günler geçireceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments