Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minibüsle bir yere gitmek

Rüyada minibüsle bir yere gitmek

Rüyada minibüsle bir yere gitmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çok para kazanılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada minibüsle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada minibüsle bir yere gitmek aşama göstermeyeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine delalettir.

Rüyada minibüsle gitmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalettir.

Rüyada minibüste gitmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı minibüse binmek zengin bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet eder.

Rüyada minibüs kazası görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet eder.

Rüyada minibüsle gezmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yeni insanlarla tanışacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine yorulur.

Rüyada yolcu minibüsüne binmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, yükseldikçe yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini minibüste görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments