Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minibüs almak

Rüyada minibüs almak

Rüyada minibüs almak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, kazancının çoğalacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, günü birlik tatillere çıkacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada minibüs almak gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada eski minibüs görmek dertlerin son bulacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine delalet eder.

Rüyada kalabalık minibüse binmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz minibüs sürmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada minibüs almak zenginliğin kapılarının açılacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada minibüsle gitmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına yorulur.

Rüyada kırmızı minibüse binmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada minibüsten inmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah minibüs görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments