Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minibüs kazası görmek

Rüyada minibüs kazası görmek

Rüyada minibüs kazası görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada minibüs kazası gördüyseniz:

  • Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada minibüs kazası görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yanlış minibüse binmek huzurlu bir insan olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada minibüsü kaçırmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada minibüste gitmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kazancının azalacağına işaret eder.

Rüyada minibüs beklemek zor günlerin uzaklaşacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, gülüp eğleneceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı minibüs görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı minibüs sürmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine rivayet eder.

Rüyada minibüs şoförü görmek işlerinin daha da iyi olacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments