Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minibüsten inmek

Rüyada minibüsten inmek

Rüyada minibüsten inmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Rüyada minibüsten inmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Rüyada minibüsten inmek mal edineceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada eski minibüs görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada minibüste gitmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada minibüste yolculuk yapmak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı minibüs sürmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada minibüse binmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada beyaz minibüs görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada minibüsle gezmek başarıyla geleceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments