Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı minare görmek

Rüyada ışıklı minare görmek

Rüyada ışıklı minare görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, herkesin önünde olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışıklı minare gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Rüyada ışıklı minare görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada minare ışığı görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kederlerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek düşmanını alt edeceğine, iyi hissedileceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine işarettir.

Rüyada minare yapmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kendini minarede görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin minaresine çıkmak güzel ve önemli işler yapacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada minare taşımak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kazançlı kapıların açılacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada yıkılmış minare görmek dilediği gibi harcama yapacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, anne ve baba duası alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments