Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere eğilmek

Rüyada yere eğilmek

Rüyada yere eğilmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada yere eğilmek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada yere eğilmek çevrenizden takdir görmeye, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada cami minaresinin eğildiğini görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada ağzı eğilmek büyük fırsatların kapısını açacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada rükuya eğilmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada evin eğildiğini görmek başına türlü belalar geleceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendisini keşfedeceğine yorulur.

Rüyada birinin önünde eğilmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanların önünde eğildiğini görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yüzüğün eğildiğini görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments