Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rükuya eğilmek

Rüyada rükuya eğilmek

Rüyada rükuya eğilmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, hayatının iplerini eline alacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada rükuya eğilmek gördüyseniz:

  • İlerlemeyi sürdürmelisiniz.

Rüyada rükuya eğilmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada rükuda durmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Rüyada rükuya varmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada rüku etmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önünde eğilmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerin eğildiğini görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada minarenin eğildiğini görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın eğildiğini görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, sıkıntıya düşüreceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments