Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı eğilmek

Rüyada ağzı eğilmek

Rüyada ağzı eğilmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ağzı eğilmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Rüyada ağzı eğilmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin önünde eğilmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağaçların eğildiğini görmek huzurunun artacağına, kazancının tükenmeyeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işarettir.

Rüyada evin eğildiğini görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işarettir.

Rüyada rükuya eğilmek yenisinin başlayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada dişlerin eğildiğini görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ağacın eğildiğini görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Rüyada insanların önünde eğildiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments