Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezuniyet elbisesi görmek

Rüyada mezuniyet elbisesi görmek

Rüyada mezuniyet elbisesi görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hakkını savunamayacağına, verimliliğinin artacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada mezuniyet elbisesi gördüyseniz:

  • Orijinal planlarınızı değiştirmek zorunda değilsiniz.

Rüyada mezuniyet elbisesi görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezuniyet balosu görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına inanılır.

Rüyada mezuniyet kıyafeti giymek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezuniyet kepi görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, zahmet veren işlerin artacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Rüyada mezuniyet partisi görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada mezuniyet töreni görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezuniyet kıyafeti görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezuniyet belgesi görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, hırsızlık yapacağına, sevap işlemek için uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments